Routebeschrijving

This Page in English

Het adres van mijn woning en kantoor is ( = link ) :

Oudestraat 4, 5161 TB Sprang-Capelle

Wat belangrijk is, is dat je de navigatie niet instelt op ‘Oude Straat’ maar op ‘Oudestraat’ want anders wordt je naar een verkeerde locatie gestuurd ( Dellenweg Industrieterrein Waalwijk ).

Sprang-Capelle ligt tussen Waalwijk en Loon op Zand, niet erg ver van de Efteling. Oudestraat 4 ligt zeer dicht aan de snelweg tussen Waalwijk en Tilburg, de N261.

Wanneer je vanaf Rotonde Tilburgsweg / Kerkstraat / Oosteind via de Kerkstraat het dorp Sprang=Capelle inrijdt, houdt dan goed de nummering van de rechterzijde van de Kerkstraat in de gaten, want na Kerkstraat 22 gaat de nummering vrij onverwachts over op 2, 4, 6 en dát is namelijk al ‘Oudestraat’! 

Vanaf Oudestraat 2 begint tevens het éénrichtingsverkeer en geldt er een parkeerverbod aan de rechterzijde van de straat. Aan de linkerzijde van de straat mag echter geparkeerd worden langs de schuinlopende stoepranden. Overdag is er meestal voldoende plek om te parkeren. 

Mocht er niet genoeg parkeerruimte vrij zijn, dan kun je het beste even doorrijden naar de kerk en daar parkeren en vervolgens het kleine stukje naar Oudestraat 4 te voet afleggen.

Tot ziens!

 

 

Comments are closed.